Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Elvesztett mindent,amit szeretett...Volt egy lány ki kereste a boldogságát.Nyughatatlan volt és szabad.Mindig szabadnak vallotta magát amire nagyon büszke is volt.Nagyon szerette édesanyját,aki egyedül nevelte őt. Egyszer egy szórakozóhelyen megismert egy fiút. Nem szeretett volna sohasem szerelmes lenni, de még is ott volt a fiúval, mert valami megfogta.A fiúnak gyönyörű szép kék szeme volt lógós nadrágja valamiféle márkás pólója és érdekesen befűzött szintén márkás öve. Baseball sapka takarta barna kissé hosszú haját. A fiú megcsókolta a lányt. A lány ellökte magától és azt mondta:"Én szabad vagyok!" A fiú hasonló kinézetű barátaira nézett felnevetett és közbe ezt mondta:"Kislány senki nem mondta azt, hogy nem vagy az! Éld csak az életed mi eltöltöttünk egy szép estét ennél lehet akár szebb esténk is-kacsintott a lányra és folytatta-én is szabad vagyok és nem áll szándékomba ezen változtatni!" A lány kicsit csalódott volt, hogy a fiú ezt mondta,hisz arra várt, hogy a fiú kicsit udvaroljon neki.De a lány észre sem vette,hogy a szabadságát veszti el azzal hogy mit sem törődve a laza sráccal együtt volt egész éjszaka. Arra gondolt,hogy jót bulizik vele és ennyi,csókolóztak és még telefonszámot is váltottak. A lánynak kicsit hamarabb haza kellett mennie mert jött egy telefon hogy az annyira szeretett édesanyja kivel baratnők voltak meghalt...A lány megkérte a fiút hogy ha gondol rá,hívja fel. Eltemették 5napra rá az édesanyját akkor másra nem tudott gondolni de telt az idő és a lány észrevette, hogy a fiú nem telefonál. A lány a nagymamájához került és ott élt.Fél évre rá a lány bátorságot vett és felhívta a fiút.A fiú azt mondta hogy találkozzanak azon a szórakozóhelyen,ahol azelött összefutottak és egy nagyon szép estét töltöttek el.A lány úgy érezte fél év után újra boldog órákkal a buli elött elkezdett készülődni.A lány elment a barátnőjéhez és elindultak a buliba.A lánynak remegett a keze és érezte, hogy a fiú ott lesz és újra szép estének nézett elé.A lány bele se gondolt hogy már fél éve nem szabad mert rabul ejtette a fiú. Megérkeztek a lány berohant a WC-re és megigazította haját és a sminkjét. Megfogta barátnője kezét és elindultak a pult felé nem volt senki ismerős ott,de hirtelen megfordult valaki és ismerös szempár kacsintott rá. A fiú volt egy másik barátjával a fiú barátja elhívta a lány barátnőjét.A lány szépen mosolygott a fiú megfogta a lány kezét és így szólt nevetve:"Kislány szabad vagy még?" A lány elgondolkozott...Mélyen és belegondolt,hogy fél éve az anyukáját és a szabadságát egy napon vesztette el.
A lány reszketö hanggal így szólt:"Persze,hogy szabad!"Mosolygott és úgy gondolta,hogy a fiú nem tudhatja azt,hogy szereti. A fiú rámosolygott és azt mondta:"Hát én megmondom neked őszintén azért nem kerestelek mert elhagytam a kabátomat amiben a telefonszámod volt. Sajnálom."A lány elmosolyodott. A fiú kihívta őt és sétáltak egy nagyot a lány elmondta,hogy mi mindenbe változott meg az élete fél év alatt. Vége lett a bulinak a lányt hazakisérte a fiú és megkérdezte:"Kislány te szeretnél valamit tőlem vagy inkább maradsz szabad?" A lány tenyere izzadt lett hisz úgy érezte ha kell mindent felad a fiúért, de mi van ha a fiúnak nem kell ő?A lány bátor lett és azt mondta:"Félre teszem a szabadságom..." A fiú boldogan megcsókolta a lányt. A lány úgy érezte visszakapta a szabadságot és büszkén gondolt arra,hogy az anyukája figyeli valahonnan őt és boldog.A lány és a fiú éveken át együtt voltak s közben felnőttek.A fiú egyik reggel arra ébred, hogy nem kell neki senki sem.Egy levéllel otthagyta a lányt.
"Ne haragudj kicsilány,de valami folytogat,valami olyan amire azt hiszem te szoktattál rá.
Folytogat és nem akarja,hogy itt maradjak. Ez azt hiszem a Szabadság. És a mai napig ezt nem éreztem.Azt sem éreztem a mai napig,hogy felőlem a szerelem kihült. Imádlak drágám
úgy mint még senkit sem, de értsd meg ez már nem ugyanaz.Megváltozott és elmúlt.
örökre szeretlek kicsim!"
A lány könnyekkel teli szemekkel elindult  keresni párját egyetlen szóért ami gyötörte lelkét:Miért? És érezte,tudta,hogy hol lesz elment a szórakozóhelyre.Ott találta valóban a fiút. Ott volt a barátnőjével.Átkarolták egymást. A lány elrohant a fiú látta és megállította meg sem szólalt de térdreborulva el kezdett sírni...A lány éles hangon megszólalt:"Miért?" A fiú erre azt mondta hogy megbolondult,és hogy ez már több hónapja így megy.A lány ellökte magától a fiút és elindultSoha senki nem látta többé csak egyszer. Egyszer bekapcsolta a fiú a TV-t és látta,hogy a lány van benne.A lány aki Ausztráliába utazó repülőn megölte magát és egy levél volt a kezében.
Óhhh Istenem.Nem értem mit tettem ami engem ennyire tönkretett. Nem értem mivel érdemeltem ezt én meg.Mindenem elveszett semmim nincsen.Se édesanyám,se szabadságom,se az akit a világon a legjobban szerettem.Miért?
A fiú a lány sírjára borulva rájött hogy,tönkre tette a lányt és elvette magától is az életét mert nem akart abban a tudatban élni,hogy a lány miatta halt meg,és miatta szenvedett.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Archívum

Naptár
<< Január / 2019 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 313962
Hónap: 5983
Nap: 168